Krkonoše

Adršpach

Wat is er te doen?

Algemeen

Horní Maršov is een dorp met diverse restaurants en winkeltjes. Het ligt in het Reuzengebergte en biedt daardoor vele mogelijkheden, zowel in de zomer als in de winter. In de zomer kunt u hier uitrusten,  stevige wandel- en fietstochten maken, ook kunt u de stad Trutnov bezoeken, een dagtocht naar Polen maken of de prachtige hoofdstad Praag bezoeken.
In de winter biedt de omgeving goede wintersportmogelijkheden in diverse skigebieden, zoals Pec pod Sn
ěžkou, Černá hora en Jánské Lázně en Malá Úpa.

Vanaf het huis

Rond het huis kunt u genieten van de rust en het geluid van stromend water (de Úpa stroomt vlak voor het huis). In de tuin zijn twee barbecueplaatsen waar u gezellig kunt zitten. Vanuit de tuin heeft u een schitterend uitzicht op het Reuzengebergte. 

Op 5 minuten lopen vanaf het huis zijn diverse restaurants en cafés te vinden. De supermarkt, slager, groenteboer, skiverhuur en skibus zijn ook op 10 minuten loopafstand.

Vanaf het huis kunt u direct wandelingen maken in het natuurreservaat (Krkonošský národní park). Een echte aanrader is het wandelpad over de Tsjechische en Poolse grens naar Kutná.

Ook zijn er vele mogelijkheden om met de mountainbike vanaf het huis te starten voor mooie tochten door de bergen.

Door de aanwezigheid van een grote garage is het ook een perfecte plaats voor motorrijders. Dit deel van Tsjechië is een paradijs voor motorrijders.