Inrit naar huis

Piste Černá Hora

Skigebied Pec Pod Sněžkou

Skiarena Krkonoše

Rodelen in Černá Hora

 Winter

Skiën in Tsjechië algemeen

Skiën in Tsjechië is in verhouding met Oostenrijk, Frankrijk en Zwitserland zeer goedkoop en de pistes zijn goed onderhouden. In de meeste gevallen betaalt u bijna 50% minder voor skipas, skiles en skihuur. Doordat de bergen niet zo hoog zijn als die in Frankrijk en Oostenrijk is het gebied wat minder interessant voor vergevorderde skiërs. Alle anderen zullen zich hier echter prima vermaken.

 

Skiën in het Reuzengebergte

In het Reuzengebergte zijn verschillende skimogelijkheden of het nu om skiën, snowboarden of langlaufen gaat. De centrale ligging van Horní Maršov betekent voor de gevorderde skiër dat zij in een week meerdere skigebieden kunnen bezoeken. Verschillende gebieden bevinden zich in de directe omgeving van het vakantiehuisje zoals skicentrum Pec pod Sněžkou, skigebied Černá hora en Jánské Lázně (Skiarena Krkonoše genoemd). Overal kunt u ski- en snowboardlessen volgen en de bijbehorende uitrusting huren. De centrale parkeerplaatsen zijn goed bewaakt. 

 

Langlaufen kunt u direct vanuit Horní Maršov deels over geprepareerde loipes, deels over goed gemarkeerde maar niettemin avontuurlijke routes.

 

· SkiResort Černá Hora - Pec (7 km)

· skigebied Mladé Buky (10 km)

· skigebied  Černý Důl (10 km)

· skigebied Velká Úpa (5 km)

· skigebied Svoboda nad Úpou (5 km)

· skigebied Špindlerův Mlýn (30 km)

· skigebied Harrachov (55 km)

 

 

Zomer

 

Wat kun je er in de winter doen?